ÜNİVERSİTEMİZE YERLEŞMEYE HAK KAZANAN ULUSLARARASI ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE

KAYIT TARİHLERİ:    05 EKİM 2020-9 EKİM 2020

• DÜNYADA VE ÜLKEMİZDE YAŞANAN COVID-19 PANDEMİSİ NEDENİYLE KAYITLAR ŞAHSEN YAPILMAYACAKTIR.

• TÜRKİYEDE BULUNAN ÖĞRENCİLER KAYIT İÇİN GEREKLİ EVRAKLARINI ‘’SİVAS CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ ULUSLARARASI ÖĞRENCİ KOORDİNATÖRLÜĞÜ MERKEZ/SİVAS’’ ADRESİNE POSTA/KARGO İLE GÖNDEREREK ÖN KAYITLARINI YAPMALARI GEREKMEKTEDİR.

• YURT DIŞINDA BULUNAN ÖĞRENCİLER İSE KAYIT İÇİN GEREKLİ EVRAKLARINI yos@cumhuriyet.edu.tr ADRESİNE E-POSTA İLE GÖNDEREREK ÖN KAYIT YAPTIRABİLİRLER.

• ÖN KAYIT İŞLEMLERİNİ YAPAN ADAY ÖĞRENCİLER https://obs.cumhuriyet.edu.tr/oibs/ogrenci/login.aspx LİNKİNDEN ÖĞRENCİ NUMARALARINI ÖĞRENMELERİ GEREKMEKTEDİR. ÖĞRENCİLERİN ZİRAAT BANKA ATM’LERİNDEN VEYA ZİRAAT MOBİL UYGULAMASINDAN ÖĞRENCİ NUMARASI İLE ÖĞRENİM ÜCRETLERİNİ YATIRMALARI VE ÖĞRENİM ÜCRETİNİ ÖDEDİĞİNE DAİR DEKONTU yos@cumhuriyet.edu.tr E-POSTA ADRESİNE MUTLAKA GÖNDERMELERİ GEREKMEKTEDİR.

ÖĞRENİM ÜCRETİNİ ÖDEMEYEN ÖĞRENCİLERİN KESİN KAYIT İŞLEMLERİ YAPILMAYACAKTIR.